Dansk produceret

Fremragende

ÆGTE
SNEDKERHÅNDVÆRK

Dansk kvalitet der kan ses og mærkes

Hos Woodfront er vi stolte over de produkter, vi tilbyder. Alle fronter er snedkerlavede på vores værksted i Danmark. Her anvender vi højteknologiske maskiner i kombination med det traditionelle snedkerhåndværk, og intet er overladt til tilfældighederne.

Alt træ er håndsorteret. Alle udskæringer og fræsninger efterslibes manuelt. Det kan både mærkes på kvaliteten og ses på det udtryk, håndværket efterlader i dit hjem.

Vores produkter gennemgår en omfattende kvalitetskontrol, inden de sendes afsted. Udover de høje standarder for kvalitet er Woodfront også din garant for en produktion, hvor både sociale og miljømæssige krav er i højsædet og hvor arbejdsmiljøet vægtes højt.

Specialproduceret håndværk leveret til døren

Vores produkter har utallige kombinationsmuligheder og kan specialfremstilles, sådan så de passer til netop dine ønsker og behov.

Når vi i fællesskab har fundet frem til det endelige produkt, sætter produktionen i gang. Fineren bliver skåret, limen skal tørre og grebenes bliver fræset og håndpoleret. Derefter pakker vi hele produktionen ned og sender den afsted til dig.

Hele processen tager mellem 4-6 uger, hvorefter et stykke unikt og specialproduceret snedkerhåndværk bliver leveret til dit hjem. Her kan det leve i mange, mange år.