Dansk produceret

Fremragende

LAMINAT FRONTS

Silkebløde, slidstærke og antibakterielle træfronter udviklet med innovativ nanoteknologi.

FARVERGREBSTYPER

FENIX-laminat

Kvaliteten er uovertruffen på den nye type af laminat, FENIX NTM, som vi anvender på vores fronter. FENIX-laminatet føles silkeblødt at røre ved, er enormt slidstærkt og modstandsdygtigt over for slitage. Overfladen er mat og med en lav refleksionsgrad, som gør det næsten umuligt at se fedtede aftryk. Skulle der alligevel blive sat et fingeraftryk, sørger den innovative nanoteknologi for, at bakterierne ikke trænger ned i overfladen.

Vælg mellem FENIX-laminater i 19 forskellige farver. Alle farver er nøje udvalgt, så de komplimenterer træsorterne.

Farver

Se vores mangfoldige udvalg af farvemuligheder hos Woodfront, et væld af smukke farver, der passer til enhver smag og stil.

Hold musen over eller klik på en farve, for at se navn og farvekoden.

Grebstyper

Forskellige grebstyper tilbyder en bred vifte af æstetik og funktionalitet, så du kan skræddersy dit køkken efter din personlige stil og behov.

In-line

Det indfræsede greb på midten gør fronten meget stilren og brugervenlig. Denne type kan du vælge i klassiske snedkerlook eller i en farve (laminat eller linoleum), hvor du vil opleve en flot kontrast.

H-line

Det klassiske greb som findes i mange køkkener. H-line giver et moderne og kvalitetsorienteret udtryk. Her får du virkelig sans får snedkerdetaljerne, da du via grebet kan fornemme den høje kvalitet af det massive træ.

Grebsfri

En løsning uden greb giver et meget elegant og stilrent look, hvor køkkenet får en stor sammenhængskraft. Der vil således opstå rette og vandrette linjer i dit køkken.

Du kan naturligvis kombinere med eksempelvis et eksklusivt greb.

Basic

En løsning uden greb giver et meget elegant og stilrent look, hvor køkkenet får en stor sammenhængskraft. Der vil således opstå rette og vandrette linjer i dit køkken.

Du kan eventuelt kombinere med et eksklusivt greb.

V-line

Denne løsning giver dig et bredt greb, som strækker sig vandret med fronten. En meget smuk løsning, der giver snedkerkøkkenet karakter og nem tilgængelighed.

C-line

Med C-line får du et moderne greb, som giver et rigtigt 70’er look med sine runde former, der får lågen til at fremstå smukt i det massive træ.

Frame

Her får du virkeligt et flot udtryk! Vælger du det klassiske snedkerlook uden en farve, vil du opleve det massive udtryk. Vælger du derimod en farve, i laminat eller linoleum, vil du opleve smuk kontrast, da rammen fortsat vil være i træ. Fås med og uden greb.

Om laminat

Er du klar til at bestille?

Ved du allerede, hvad du ønsker dig, og har du oversigtslisten fra IKEA?
Så kan du indhente et tilbud her.