Dansk produceret

Fremragende

BLIV INSPIRERET AF
EN PRØVEKASSE

Bliv inspireret af vores prøvekasse

Vi tror på gensidig respekt, bæredygtighed og genbrug. Derfor kan du låne en af vores prøvekasser med hjem helt gratis og uforpligtende i forbindelse med et besøg eller møde hos os.

På den måde kan du i ro og mag sidde med de forskellige sorter og farver, med det formål at vælge dit fremtidige drømmekøkken.

Kassens indhold

I vores prøvekasser kan du opleve vores store udvalg af finér, linoleum, FENIX-laminat og grebstyper til køkkener.

Wood Fronts: Håndsorteret finérkvalitet i 11 udsøgte træsorter/behandlinger. Ligesom der ikke er to træer, der er ens, vil der heller ikke være ét køkken, der er 100% ens, og det er her hvor ”fårerene bliver udskilt fra bukkene”. Alt finér er håndsorteret så farver ikke stikker ud. Man skal dog altid kun vælge denne løsning hvis man ser en charme i træets levende udtryk. Når man arbejder med træ handler det om at finde den rette balance, hvilket er justeret på værkstedet siden 1990.

Linoleum Fronts: Vores linoleumfronter er et 100% naturprodukt. Materialet udmærker sig ved sin naturlige hygiejniske og antistatiske overflade, samtidig med en satinmat og varm overflade. Vælg mellem 21 smukke farver.

Greb: I kassen finder du eksempler på 8 forskellige grebstyper, som alle udmærker sig ved at grebskomfort og funktionalitet er i højsædet.

Herudover tilbyder vi også samlede løsninger til dit køkken – vi samarbejder med nogle af Danmarks førende producenter af bordplader, vaske, armaturer og greb.

Fingersamlede skuffer og bestiksindsatser i massivt træ producerer vi også på specialmål. Disse kan bestilles til alle køkkentyper, ikke kun IKEAs.

Vi tager dig gerne i hånden og hjælper med at sammensætte din køkkendrøm. Kontakt os, så finder vi sammen den allerbedste løsning.