Dansk produceret

Fremragende

LINOLEUM FRONTS

Vores linoleum er kendetegnet ved det eksklusive bløde og organiske udtryk, som er unikt ved det levende naturmateriale, der kan vælges i 21 flotte farver.

FARVERGREBSTYPER

Naturlig linoleum

Woodfronts linoleum-fronter udmærker sig ved den satinmatte overflade og dybe tekstur, der får det karakteristiske, organiske udtryk frem, som er så unikt for produktet. Linoleummet står altid med et mat og naturligt udtryk, som føles varmt og blødt.

Vores linoleum er 100 procent naturligt. Det består af en blanding af linolie, harpiks, træmel og kalk. Afslutningsvis er tilføjet en særlig overfladefinish, som sikrer, at linoleummet er naturligt antistatisk og ikke tiltrækker støv og snavs. Du opnår dermed en stor fordel i den daglige rengøring. Overfladen har desuden endnu en særlig fordel, når det kommer til det daglige vedligehold: Fedtstoffer fæstner sig ikke på linoleummet. Det betyder nul fingeraftryk.

Vælg mellem 21 smukke farver, som står smukt alene eller kombineret med vores eksklusive træsorter.

Farver

Se vores mangfoldige udvalg af farvemuligheder hos Woodfront, et væld af smukke farver, der passer til enhver smag og stil.

Hold musen over eller klik på en farve, for at se navn og farvekoden.

Grebstyper

Forskellige grebstyper tilbyder en bred vifte af æstetik og funktionalitet, så du kan skræddersy dit køkken efter din personlige stil og behov.

In-line

Det indfræsede greb på midten gør fronten meget stilren og brugervenlig. Denne type kan du vælge i klassiske snedkerlook eller i en farve (laminat eller linoleum), hvor du vil opleve en flot kontrast.

H-line

Det klassiske greb som findes i mange køkkener. H-line giver et moderne og kvalitetsorienteret udtryk. Her får du virkelig sans får snedkerdetaljerne, da du via grebet kan fornemme den høje kvalitet af det massive træ.

Grebsfri

En løsning uden greb giver et meget elegant og stilrent look, hvor køkkenet får en stor sammenhængskraft. Der vil således opstå rette og vandrette linjer i dit køkken.

Du kan naturligvis kombinere med eksempelvis et eksklusivt greb.

Basic

En løsning uden greb giver et meget elegant og stilrent look, hvor køkkenet får en stor sammenhængskraft. Der vil således opstå rette og vandrette linjer i dit køkken.

Du kan eventuelt kombinere med et eksklusivt greb.

V-line

Denne løsning giver dig et bredt greb, som strækker sig vandret med fronten. En meget smuk løsning, der giver snedkerkøkkenet karakter og nem tilgængelighed.

C-line

Med C-line får du et moderne greb, som giver et rigtigt 70’er look med sine runde former, der får lågen til at fremstå smukt i det massive træ.

Frame

Her får du virkeligt et flot udtryk! Vælger du det klassiske snedkerlook uden en farve, vil du opleve det massive udtryk. Vælger du derimod en farve, i laminat eller linoleum, vil du opleve smuk kontrast, da rammen fortsat vil være i træ. Fås med og uden greb.

Om linoleum

Er du klar til at bestille?

Ved du allerede, hvad du ønsker dig, og har du oversigtslisten fra IKEA?
Så kan du indhente et tilbud her.