Dansk produceret

Fremragende

PAINTED FRONTS

Europæisk samarbejde

Nyhed!

Samarbejde med en udenlandsk producent er stablet på benene og vi kan nu tilbyde malede fronter i alle Ral/Jotun Farver.

Vi stræber altid efter at tilbyde de mest holdbare produkter til den rigtige pris, derfor har Woodfront udvidet vores leverandørnetværk ud over Danmarks grænser i jagten på at tilbyde malede kvalitets emner sammen med vores nuværende snedkerkatalog.

Vi har henover hele 2023 testet løs med flere vellykkede køkkener og har færdigsmedet et partnerskab sammen med en leverandør, som vi med sikkerhed ved, leverer malede produkter i absolut topkvalitet. Samtidig med holdbarhed og kvalitet ved vi at de prioriterer arbejdsmiljø og klimaet hvilket altid har været et krav hos Woodfront.

Farver

Med Woodfronts malede fronter kan du dykke ned i en verden af farvemuligheder. Vælg mellem alle nuancer fra Ral og Jotun’s omfattende paletter, der byder på et spektrum af smukke farver designet til at matche enhver smag og stil.

Udforsk et udsnit af vores udvalg ved enten at holde musen over eller klikke på en farve.

LADY PURE COLOR
12078 COMFORT GREY

LADY PURE COLOR
2224 INDI PINK

LADY PURE COLOR
1775 FRESH PASTA

LADY PURE COLOR
20218 HEALING LAVENDER

ADY PURE COLOR 7685
SUBTLE GREEN

DUE BLÅ
RAL 5014

PERLE HVID
RAL 1013

GRANIT GRÅ
RAL 7026

PLATIN GRÅ
RAL 7036

SORT RØD
RAL 3007

Fronter

Forskellige malede fronter som passer til ethvert køkken, du kan skræddersy dit køkken efter din personlige stil og behov.

W1
W2
W3
W4
W5
W6

3 generationers ekspertise

Helt ens med vores Danskproducerede træ og linoleum’s fronter er disse malede fronter er skabt af håndværkere med ekspertise og støttet af topmoderne produktionsfaciliteter der igennem 3 generationer har et rigtig godt erfaringsgrundlag.

Vores malede fronter er omhyggeligt malet med PU-lak, den foretrukne malingstype hos high-end inventarproducenter.

Vi glæder os til at have endnu flere muligheder på tværs af vores vellykkede Danskproducerede træ og linoleums sortiment og føler at kun fantasien sætte grænser når vi nu har muligheden for at kunne lave komplette flotte malede køkkener eller blande træ og et kvalitets stærkt malet sortiment fra nye vores EU – producent.

Er du klar til at bestille?

Ved du allerede, hvad du ønsker dig, og har du oversigtslisten fra IKEA?
Så kan du indhente et tilbud her.