Dansk produceret

Fremragende

SKUFFER

Massive fingersamlede træskuffer med lakering eller oliebehandling

OM SKUFFERBESTIKINDSATS

Om vores skuffer

 

Woodfront forhandler fingersamlede træskuffer i høj kvalitet. Du kan montere din egen front eller lade træskuffen udgøre fronten.

Alle skuffer er fingertappede og produceret i massivt træ, der kommer fra europæiske skove. Som noget nyt tilbyder vi 100 procent FSC-mærkede skuffer i træsorterne eg, ask og bøg.

Vi producerer alle træskufferne på mål. De kan derfor tilpasses til lige nøjagtig dit projekt, og ikke kun til IKEA-hack. Vi har desuden et fast sortiment af træskuffer specielt tilpasset IKEAs skuffer.

Du kan vælge mellem skuffer med lakering eller oliebehandling.

Lakering

Fordelen ved lakering er, at det ikke kræver vedligehold. Den lukkede overflade gør desuden produktet særligt stærkt. Ulempen viser sig ved et eventuelt behov for reparation: Det er svært at lakere små områder på ny, uden det kan ses.

Oliebehandling

Fordelen ved oliebehandling er, at eventuelt slid er let at reparere. Til gengæld kræver oliebehandling mere i vedligeholdelse. Det er nødvendigt med nye behandlinger for at olien kan blive mættet, bevare sin beskyttende lukkede overflade og forblive frisk i udtrykket.

Bestikindsatser

Vi har 8 typer bestikindsatser, der kan tilpasses til alle vores skuffemål. Indsatserne snedkereres i massive trætyper og er designede til at sikre dig funktionalitet og overblik – samtidig med at de giver en oplevelse af kvalitet i hverdagen.

B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8

Er du klar til at bestille?

Ved du allerede, hvad du ønsker dig, og har du oversigtslisten fra IKEA?
Så kan du indhente et tilbud her.