Dansk produceret

Fremragende

SÅDAN GØR DU

TEGNINGERTRIN-FOR-TRIN

Vejen til dit nye Woodfront-køkken er enkel, og vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen. Vi sender ikke en ordre afsted, før vi sammen er 100 procent sikre på, at du får den bedst tænkelige køkkenløsning.

Nogle vælger selv at tage teten på hele køkkenprojektet og selv stå for opmåling, materialevalg og montering, mens andre er mere trygge ved at få fagmænd til at stå for de tekniske detaljer.

Uanset hvad er vi din sparringspartner igennem hele forløbet. For os er hvert køkken en ære at producere og vi gør vores ypperste for at løsningen bliver smuk, funktionel og bæredygtig. Sammen med dig skræddersyer vi et køkken, der oser af kvalitet, håndværk og udsøgte naturmaterialer. Woodfront snedkerer alt det, øjet ser og hånden mærker: synlige fingersamlede træskuffer, finerede skabe og meget mere. Til gengæld lader vi IKEA stå for det, de er førende inden for: nemlig funktionelle og holdbare køkkenmoduler til lave priser.

 

Tegninger

Find dine IKEA-tegninger frem. Vi tilføjer vores bemærkninger til tegningerne og justerer til en eventuelt forbedret løsning, helt omkostningsfrit. Hvert Woodfront-køkken er et varemærke. Derfor ønsker vi, at alle køkkener opnår en særlig WOW-effekt.

Har du ikke IKEA-tegninger til rådighed, kan du i stedet vælge en arkitektløsning. Vi tegner køkkenet op for dig på baggrund af en plantegning, du sender til os. Dette koster ca. 1.500 kr. Du kan også læse mere om vores Ikea Hack-løsning på denne side.

Sådan fungerer det

I samarbejde med dig skræddersyer vi et køkken, der oser af kvalitet, håndværk og udsøgte naturmaterialer. Woodfront snedkerer alt det, som øjet ser og hånden mærker: Finerede skabe, synlige fingersamlede træskuffer og meget mere. Til gengæld lader vi IKEA stå for det indvendige, som de netop er førende inden for: nemlig funktionelle og holdbare køkkenmoduler til lave priser.

Når du har set Woodfront-produkterne an, skal du blot igennem fire trin, før du kan nyde dit nye drømmekøkken:

Mål op som forberedelse til IKEA-tegninger

Det er altid en god idé at have køkkentegninger fra IKEA klar, som med fordel sendes til os, når du tager kontakt. Overordnet set er det som regel fine tegninger, vi modtager, men vi kan næsten altid f finde plads til forbedring både i forhold til rene linjer i køkkenet og rent praktisk. 

Gennemgang af IKEA-tegninger

Vi gennemgår jeres tegninger og finder ud af, hvad der er den helt rigtige løsning for jer i forhold til vores produktudvalg. Vores materialer kan blandes på kryds og tværs. Det kan godt virke uoverskueligt til at starte med, men I kan låne vores prøvekasser med hjem i forbindelse med et besøg hos os. Prøvekassen indeholder farvermaterialer, så man hurtigt kan spore sig ind på, hvad der virker og ikke virker. Alt er jo en smagssag, men vi vil gøre vores for at hjælpe jer, hvis det skulle have interesse. Vi kan også tale om fuldløsning med bordplader, armaturer, Quooker og opsætning. Vi mener selv at vi har de helt rigtige samarbejdspartnere til at komme med komplette løsninger.

Endeligt valg af låger og skuffer

Vi sender et uforpligtende tilbud og herefter en ordrebekræftelse ved betaling af ordre. Ordren sættes i gang og vi bestræber os på at I inden for to arbejdsdage vil modtage en faktura, hvorpå der står ER BETALT og med leveringsdato.

Levering og montering

Så er det tid til at bestille IKEA-køkkenet og koordinere levering. Det er altid en god idé at gøre i samarbejde med den, I har valgt til at stå for opsætning. Derudover er der kun tilbage at glæde jer til at blive kontaktet af vores fragtfirma. De vil kontakte jer i den uge, I har fået oplyst på jeres faktura, og i den forbindelse kan I tale om hvilken leveringstid og form, der passer jer: levering til kantsten, fuld indbæring eller hjælp til indbæring.

Er du klar til at bestille?

Ved du allerede, hvad du ønsker dig, og har du oversigtslisten fra IKEA?
Så kan du indhente et tilbud her.