Dansk produceret

Fremragende

FAQ

Her kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest får

Hvis du ikke kan finde dit spørgsmål herinde, er du velkommen til at skrive til os.

Hvad er konceptet bag Woodfront?

Woodfront-køkkener er snedkererede låger, fronter, sokler med mere. Det vil sige alt det, der gør, at dit udvendige køkken bliver et snedkerkøkken – men bygget på IKEAs alsidige METHOD-køkkenskabe. Denne metode giver muligheden for at kombinere det bedste fra to verdener og skabe eksklusive, funktionelle køkkener til en overkommelig pris. Vores fingersamlede skuffer kan vi producere, så de passer ikke kun til IKEA men til alle dine eventuelt nuværende eller kommende projekter. Vi skal blot bruge nogle mål og så kan vi levere komplet med skinnesystem, silent close, push-open og så videre. Vi kører med det der efter vores mening er det absolut bedste skinnesystem, med muligheder for justeringer og god styrke til træskufferne. Systemet hedder HETTICH.

Hvordan bestiller jeg mit nye Woodfront-køkken?

Den bedste løsning er, at du starter med at få indhentet tegninger sammen med IKEA. Herefter kontakter du os, enten via telefon, e-mail eller ved at booke et møde via vores hjemmeside. Mødet vil typisk foregå enten telefonisk eller i vores kontor/showroom. Her vil du kunne gå på opdagelse i vores univers af kvalitetsprodukter samt få kyndig vejledning. Når du er klar og har den helt rigtige fornemmelse i forhold til dit drømmekøkken, kan varerne bestilles via Woodfront.

Hvilke andre produkter tilbyder i?

Vi har et stolt samarbejde med Hornbordplader, som er en af Danmarks førende bordpladeproducenter, og vi forhandler et stort udvalg af smukke bordplader og vaske. Derudover forhandler vi det eksklusive og innovative Qooker-system samt lækre armaturer fra Cassøe og greb fra Brandt.

Sælger I træskuffer?

Vi producerer eksklusive fingersamlede skuffer i massivt træ, der passer til IKEAs skabe eller fremstilles på specialmål til lige netop dit køkkenprojekt med mere.

Hvordan kan jeg se hvilket IKEA-køkken, jeg har?

IKEA-køkkener fra efter foråret 2013 er METHOD-systemet. Køkkener fra før er deres FAKTUM-system. Er du i tvivl om, hvilket køkken du har, kan du se det ved at kigge indvendigt i køkkenskabene: MEHOD har to rækker huller og FAKTUM har én række. Soklen på MEHOD er 8 cm og på FAKTUM er den 16 cm. Den nye serie underskabe er altid 800 mm høje.

Kan jeg bruge jeres låger og fronter til andre køkkener end IKEA?

Målene på vores låger og fronter er specifikt tilpasset IKEAs METHOD-system, og vi kan derfor ikke garantere, at de vil passe til andre køkkensystemer. Du kan dog i visse tilfælde ved valg af træskuffer bestille fronter i andre mål, som monteres på træskufferne. METHOD-system kræver forborede huller. Dette er en forskel på IKEA-køkkener i forhold til andre producenter.

Skulle du ligge inde med et andet type køkken, så kontakt os, måske kan vi finde en løsning sammen.

Hvor kommer Woodfronts produkter fra?

Alle vores låger og fronter er designede og producerede i Danmark. Vores skuffer og bestiks-indsatser er producerede i europæisk CERTIFICERET træ.

Hvordan leveres mine produkter?

Vi leverer via en fragtmand, som vi vælger. Ved bestilling vil du få at vide, hvilken uge vi leverer i. Vi producerer og leverer inden for 4-6 uger. Du kan vælge forskellige typer af levering: opbæring, kantstenslevering eller hjælp til opbæring. Denne dialog tages med vores fragtfirma, som altid er søde og sætter en ære i at fragte det eksklusive produkt med stor erfaring og respekt.

Kan jeg selv afhente mine produkter?

Nej, det er ikke muligt at afhente produkterne selv. Vi leverer til den adresse, du ønsker, gennem en fragtmand, vi selv vælger. I særlige tilfælde kan det aftales at små bestillinger kan afhentes på vores kontor/showroom.

Hvad koster leveringen?

Når du bestiller din ordre, vil du få at vide, hvad leveringen koster. Prisen afhænger af hvor i landet, du skal have leveret. Typisk skal du lægge omkring 2.000 kr.

Er der et sted, jeg kan se jeres produkter?

På vores kontor i Klampenborg har vi materialeprøver. Du er altid velkommen til at aftale et møde hos os og kigge forbi, så vi kan give dig den rigtige vejledning. Ellers kan du altid låne en prøvekasse med hjem i forbindelse med et besøg hos os.