Dansk produceret

Fremragende

WOOD FRONTS

Vælg mellem vores eksklusive trætyper, hvor den spejlskårede finér bliver håndsorteret

FARVERGREBSTYPER

Træsorter

Vores træfronter er fremstillet af håndsorteret og spejlskåret finér, der behandles med UV-lak. Det gør overfladen meget slidstærk uden at fjerne følelsen af træet og nydelsen ved det levende materiale, der sikrer et harmonisk og unikt udtryk.

Balancen imellem at sikre en stærk overflade og samtidig bevare træets naturlige udtryk er en kunst, der er blevet forfinet på det store danske værksted siden 1990. Vi tilbyder vores træfronter i 11 eksklusive trætyper i certificeret træ.

Varianter

Se vores mangfoldige udvalg af farvemuligheder hos Woodfront, et væld af smukke farver, der passer til enhver smag og stil.

Hold musen over eller klik på en farve, for at se navn og farvekoden.

Grebstyper

Forskellige grebstyper tilbyder en bred vifte af æstetik og funktionalitet, så du kan skræddersy dit køkken efter din personlige stil og behov.

In-line

Det indfræsede greb på midten gør fronten meget stilren og brugervenlig. Denne type kan du vælge i klassiske snedkerlook eller i en farve (laminat eller linoleum), hvor du vil opleve en flot kontrast.

H-line

Det klassiske greb som findes i mange køkkener. H-line giver et moderne og kvalitetsorienteret udtryk. Her får du virkelig sans får snedkerdetaljerne, da du via grebet kan fornemme den høje kvalitet af det massive træ.

Grebsfri

En løsning uden greb giver et meget elegant og stilrent look, hvor køkkenet får en stor sammenhængskraft. Der vil således opstå rette og vandrette linjer i dit køkken.

Basic

En løsning uden greb giver et meget elegant og stilrent look, hvor køkkenet får en stor sammenhængskraft. Der vil således opstå rette og vandrette linjer i dit køkken.

Du kan eventuelt kombinere med et eksklusivt greb.

V-line

Denne løsning giver dig et bredt greb, som strækker sig vandret med fronten. En meget smuk løsning, der giver snedkerkøkkenet karakter og nem tilgængelighed.

C-line

Med C-line får du et moderne greb, som giver et rigtigt 70’er look med sine runde former, der får lågen til at fremstå smukt i det massive træ.

Frame

Her får du virkeligt et flot udtryk! Vælger du det klassiske snedkerlook uden en farve, vil du opleve det massive udtryk. Vælger du derimod en farve, i laminat eller linoleum, vil du opleve smuk kontrast, da rammen fortsat vil være i træ. Fås med og uden greb.

S-line massiv

En yderst elegant løsning og et meget eftertragtet udtryk fra vores kunder. Med denne løsning får du vandrette linjer, der ser smukke ud i en kombination med det massive træ. Med denne løsning får man et klassisk ”snedker”-udseende med god plads til at få fat i grebet. Alt i alt en eksklusiv og klassisk løsning.

Er du klar til at bestille?

Ved du allerede, hvad du ønsker dig, og har du oversigtslisten fra IKEA?
Så kan du indhente et tilbud her.