Ikea Hack dit Køkken

Få et køkken i bedste kvalitet bygget på Ikeamoduler

Hos WoodFront laver vi unikke snedkererede fronter og fingersamlede træskuffer, der passer perfekt til moduler fra IKEA-køkkener. Hack dit IKEA-køkken med Woodfront!

Hack dit IKEA-køkken med Woodfront

IKEA-køkkener har i mange år været blandt de mest populære køkkener på det danske marked. Og det er ikke så underligt. For IKEA-køkkener er både lavet i rigtig god kvalitet og i et flot og minimalistisk design som passer til danske hjem alt imens de er til at betale for, for langt de fleste. Netop derfor vælger mange også at hacke deres IKEA-køkkener og tilføje mere eksklusive materialer. Og lige netop dette kan du også gøre her hos Woodfront.

Vi laver nemlig unikke snedkererede fronter og fingersamlede træskuffer, der passer perfekt til moduler fra IKEA-køkkener. Med en løsning fra os kan du få IKEA køkken med et strejf af ægte snedkerkvalitet. Alle vores produkter er dansk produceret af absolut bedste kvalitet.

Træfronter

Røget eg

Natur ask

Mahogni

Natur eg

Hvid ask

Bøg

Hvid eg

Valnød

Teak

Sort eg

Mokka eg

Træfronter til dit Ikea-køkkener

Vores træfronter er omhyggeligt fremstillet af håndplukket og spejlskåret finér, som er behandlet med UV-lak. Det gør overfladen yderst holdbar, uden at det går ud over træets følelse eller glæden ved det levende materiale, der giver et harmonisk og enestående udseende. Vælg imellem vores 11 udsøgte, certificerede træsorter.

Laminatfronter

0754 Blu Fes

0029 Bianco Male

0749 Cacao Orinoco

0718 Grigio Londra

2638 Titanio Doha

2638 Titanio Doha

0720 Nero Ingo

Bianco Alaska

0717 Castoro Ottawa

0724 Grigio Bromo

2629 Bronzo Doha 

2628 Zinco Doha

0752 Grigio Antrim

0748 Beige Arizona

0750 Verde Comodoro

2630 Piombo Doha

0032 Bianco Kos

0725 Grigio Efeso

0719 Beige Luxor

0751 Rosso Jaipur

Laminatfronter til dit Ikea-køkkener

Hos Woodfront bruger vi den unikke type laminat, FENIX NTM, hvilket giver en exceptionel kvalitet. FENIX-laminatet har en silkeblød fornemmelse og er meget modstandsdygtig holdbart og over for slitage. Dens særlige overflade og lave refleksionsgrad gør det næsten umuligt at se fedtede fingre og lignende, hvilket giver dig et stilrent køkken. Hvis der alligevel skulle forekomme et fingeraftryk, sikrer den banebrydende nanoteknologi, at bakterierne ikke kan trænge ind i overfalden.

Linoleumsfronter

4164 Rød Salsa

4155 Pewter

4176 Mushroom

4186 Orange Blast

4185 Powder

4180 Aquavert

4179 Smokey Blue

4023 Nero

4174 Conifer

4182 Spring Green

4166 Charcoal

4172 Mauve

4157 Pearl

4184 Olive

4132 Ash

4177 Vapour

4175 Pepple

4154 Burdundy

4183 Pistachio

4178 Iron

4181 Midnight Blue

Linoleumsfronter til dit IKEA-køkken

Vores linoleum-fronter skiller sig ud med deres satinmatte finish og rige tekstur, som fremhæver det karakterfulde, organiske look, der er så særpræget for produktet. Vores linoleum fremstår altid mat og naturligt, med en varm og blød fornemmelse. Vores produkt er 100% naturligt og består af en sammensætning af linolie, harpiks, træmel og kalk. Til sidst tilføjer vi en speciel overfladebehandling, der gør at linoleumspladerne ikke tiltrækker støv, snavs og fingeraftryk. På den måde vil du altid have et køkken, der fremstår elegant. Vælg mellem 21 smukke farver.

.

Vejen til dit nye
Woodfront-køkken

Lav plantegning
Få udarbejdet
IKEA-tegninger
Kontakt 
Woodfront 
Levering og montering

Sådan kommer du i gang med at hacke dit Ikea-køkken

Hos WoodFront ønsker vi at gøre det nemt for dig at komme i gang med at hacke dit Ikea køkken. Derfor har vi gjort det super-simpelt. Hvis du allerede har et IKEA-køkken stående derhjemme, er det eneste du skal gøre at sende os dine tegninger af dit køkken. Herefter vil vi gennemgå dem og sende jer en prøvekasse med farver, så i kan få en fornemmelse af, hvad der vil virke for jer.

Når I har udvalgt de rette farver, sender vi et uforpligtende tilbud. Herefter vil vi aftale levering og opsætning af jeres nye køkkenfronter og skuffer. Sværere behøver det ikke at være.

Er du klar til at bestille?

Ved du allerede, hvad du ønsker dig, og har du oversigtslisten fra IKEA?
Så kan du indhente et tilbud her.