Snedkerkøkken hos WoodFront

Hos Woodfront tilbyder vi køkkener i ægte snedkerkvalitet baseret på Ikea-moduler. På den måde får du den samme gode kvalitet som man kan forvente af et snedkerkøkken – men til en helt anden pris.

Snedkerkøkken: Få et køkken af højeste kvalitet

Et snedkerkøkken står for mange som et symbol på kvalitet og håndværk. 

Kendetegnet ved et snedkerkøkken er deres udsøgte materialer og enestående håndværk. Ofte er snedkerkøkkener lavet efter unikke ønsker i de absolut bedste materialer. 

Hos Woodfront er vores mission at bringe denne kvalitet ind i flere hjem ved at tilbyde snedkerkøkken billigt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Prisvenlige Snedkerkøkkener: Kvalitet til helt fair priser

Traditionelt set er snedkerkøkkener en dyr investering. Men hos WoodFront, har vi fundet en måde at gøre disse luksuriøse køkkener mere tilgængelige. 

Det gør vi ved at bruge IKEA moduler som base for vores køkkener. Herefter monterer vi vores egne håndlavede snedkerfremstillede fronter og skuffer i modulerne. Vores køkkenfronter og køkkenskuffer er alle lavet af de bedste materialer. 

Vores fronter er alle lavet på vores eget værksted her i Danmark. Vi anvender en blanding af højteknologiske maskiner og traditionelt snedkerhåndværk. På den måde er der intet der bliver overladt til tilfældighederne, og vores kunder kan få netop det køkken, som de går og drømmer om. 

Alt vores træ er desuden sorteret i hånden og alle vores udskæringer efterslibes manuelt. På den måde tager vi hånd om hver enkelt del af dit nye køkken, hvorved vi kan sikre, at kvaliteten altid er i orden.

 

 

Derfor bruger vi IKEA moduler 

Årsagen til at vi har valgt at bruge IKEA moduler som en del af vores løsning er egentlig meget simple: Ikea køkkener er nemlig køkkener lavet i flot design og i rigtig god kvalitet. IKEA køkkener har i mange år, og særligt de senere år, været utroligt populære herhjemme. Det skyldes både de gode priser som de kan laves til, men også det store udvalg og de mange tilpasningsmuligheder som der er.

Vælg det materiale der passer bedst til dig

Som kunde hos WoodFront har du masser af muligheder at vælge imellem, når du skal finde dit nye snedkerkøkken. I vores sortiment finder du fronter i både laminat, træ, linoleum samt lakerede og oliebehandlede fonter. Hvert materiale har sine egne styrker og sit eget udtryk. 

Der er således ikke noget, der er bedre eller dårligere end andet. Vores dygtige konsulenter kan nemt og hurtigt vejlede dig, så du finder de helt rette køkkenfronter til dit kommende køkken.

Vores skuffer er omvendt alle lavet i massivt træ, der kommer fra europæiske skove. Som noget unikt tilbyder vi 100 procent FSC-mærkede skuffer i træsorterne eg, ask og bøg.

 

 

Sådan bestiller du et køkken via WoodFront

Hos WoodFront ønsker vi at gøre det nemt for dig at komme i gang med at hacke dit Ikea køkken. Derfor har vi gjort det super-simpelt. Det første du skal gøre er, at lave en plantegning så vi kan se, hvordan dit køkken er udformet. Dernæst skal du have udarbejdet de konkrete tegninger af dit IKEA-køkken. Herefter vil vi gennemgå dem og sende jer en prøvekasse med farver, så I kan få en fornemmelse af, hvad der vil virke for jer. Med vores prøvekasse kan I nemt og hurtigt se, hvilke farver og materialer, der passer til dit hjem. 

Når I har udvalgt de rette farver, sender vi et uforpligtende tilbud. Herefter vil vi aftale levering og opsætning af jeres nye køkkenfronter og skuffer. Sværere behøver det ikke at være.

“Vi har mere end 25 års erfaring med montering af køkkener”