Nye Køkkenfronter

Find den bedste køkkenfonter til dit nye køkken hos Woodfront

Med tiden kan selv det bedste køkken begynde at se slidt og forældet ud. Men i stedet for at investere i et helt nyt køkken, kan du overveje at opdatere det med nye fronter. Hos Woodfront tilbyder vi fronter i træ, linoleum og laminat i et væld af forskellige farver til køkkener. Find dine nye fronter i dag.

Træfronter

Røget eg

Natur ask

Mahogni

Natur eg

Hvid ask

Bøg

Hvid eg

Valnød

Teak

Sort eg

Mokka eg

Laminatfronter

0754 Blu Fes

0029 Bianco Male

0749 Cacao Orinoco

0718 Grigio Londra

2638 Titanio Doha

2638 Titanio Doha

0720 Nero Ingo

Bianco Alaska

0717 Castoro Ottawa

0724 Grigio Bromo

2629 Bronzo Doha 

2628 Zinco Doha

0752 Grigio Antrim

0748 Beige Arizona

0750 Verde Comodoro

2630 Piombo Doha

0032 Bianco Kos

0725 Grigio Efeso

0719 Beige Luxor

0751 Rosso Jaipur

Linoleumsfronter

4164 Rød Salsa

4155 Pewter

4176 Mushroom

4186 Orange Blast

4185 Powder

4180 Aquavert

4179 Smokey Blue

4023 Nero

4174 Conifer

4182 Spring Green

4166 Charcoal

4172 Mauve

4157 Pearl

4184 Olive

4132 Ash

4177 Vapour

4175 Pepple

4154 Burdundy

4183 Pistachio

4178 Iron

4181 Midnight Blue

Hvad skal man være opmærksom på, når man skal vælge nye fronter?

Vi ved det kan være svært at vælge nye fronter til sit køkken. Det er heller ikke nogen nem beslutning. Men vil hjertens gerne hjælpe dig så godt på vej vi kan. Når du skal vælge nye fronter til dit køkken, bør du særligt have disse faktorer in mente:

  • Køkkenfronternes materiale
  • Køkkenfronternes farve
  • Dit budget

Køkkenfrontens materiale:

Hos Woodfront tilbyder vi køkkenfronter i både laminat, træ og linoleum. Hver af disse materialer har deres egne fordele, som du bør være opmærksom på.

Laminatfronter:

Laminatfronter er kendt for deres gode holdbarhed og modstandsdygtighed over for ridser, pletter og varme, som der vil være masser af i et travlt køkken. Derudover er laminat også nemt at vedligeholde og rengøre, hvilket er en stor fordel i det daglige. Vores FENIX NTM-laminat er fremstillet af nanoteknologi, som sikrer en supermat og ekstra ridsefast laminatoverflade, som føles silkeblød at røre ved og hvor der stort set ikke efterlades aftryk efter berøring.

Den eneste lille ulempe der kan være ved at vælge laminatfronter for nogle, er at det ikke ser helt lige så autentisk ud som hvis man vælger fronter af træ eller linoleum.

Linoleumfronter:

Linoleum er særligt populært da der er tale om et biologisk nedbrydeligt materiale. Derudover er linoleum naturligt antibakterielt hvilket kan gavne hygiejnen i et køkken og sidst men ikke mindst findes linoleumsfronter i en bred vifte af farver og nuancer, som gør det kan passe ind i de fleste hjem. På den anden side skal man være mere påpasselig med linoleumsplader, da de er mere sårbare overfor ridser.

Træfronter:

Træ er ligeledes yderst populært at anvende i køkkener. Og det er ikke så underligt. For træ tilbyder en varm og indbydende æstetik, der kan tilføje karakter til ethvert køkken. Derudover er træ utrolig slidstærk og kan – hvis det vedligeholdes med lakering eller oliering holde sig i mange år. Sidst men ikke mindst så er der ikke to stykker træ, der er helt ens, hvilket appellerer til mange, der ønsker at deres køkken er unikt. Den eneste lille ulempe ved træ er at det ofte kan være dyrere end både linoleum og laminat.

Vores træfronter er fremstillet af håndsorteret og spejlskåret finér, der behandles med UV-lak. Det gør overfladen meget slidstærk uden at fjerne følelsen af træet og nydelsen ved det levende materiale, der sikrer et harmonisk og unikt udtryk

Køkkenfrontens materiale:

En anden faktor du skal have in mente, når du kigger på køkkenfronter, er naturligvis, hvilken farve du ønsker. Nogle farver passer også bedre til nogle materialer end andre. Hos Woodfront har vi et bredt udvalg af farver i alle tre materialer. Vores linoleumfronter kommer i 21 hovedsageligt lyse og kraftfulde farver der blandt andet inkluderer den kraftfulde salsa rød til den tidløse charcoal sort. Vores laminatfronter findes omvendt i 19 hovedsageligt mørkere farver. Her er to af vores mest populære farver Blu Fes og Blanco Alaska.

Dit budget:

Det sidste du altid bør have med i dine overvejelser når du skal vælge køkkenfronter, er naturligvis dit budget. Hos Woodfront har vi dog ingen listepriser, da vi laver unikke løsninger til vores kunder. Prisen for nye fronter kan variere afhængigt af materialet og designet. Du kan se nogle af vores priseksempler på denne side. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, så kan vi hurtigt hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til netop dit budget.

Derfor skal du vælge Woodfront 

Vi ved godt, at der er andre på markedet, der tilbyder det samme som os, så hvorfor er det lige netop os du bør vælge? Jo ser du. Når det kommer til kvalitet og ekspertise, så skiller vi os ud fra mængden. Vi har mere end 20 års erfaring i køkkenindretning og montering og leverer udelukkende ægte snedkerkvalitet. Alle fronter bliver håndlavet i Danmark, hvor der lægges stor vægt på sociale og miljømæssige krav. Vi følger altid vores kunder fra A-Z. Vi står for bestilling af jeres IKEA-køkken og følger hjertens gerne til dørs med monteringer. Vores montører er en del af vores team og ansat hos woodfront. Vi samler kort sagt jeres køb og har altid forståelse for at køb af nyt køkken ikke sker mange gange i ens liv , og derfor har man brug for en stærk sparringspartner igennem hele processen. 

Vores vision er at skabe produkter, som de kan levere med integritet og stolthed. Vi tilbyder ærlige og gennemsigtige priser for førsteklasses håndværk, og vores passion for kvalitet og bæredygtighed gør os til det oplagte valg, hvis du ønsker et køkken af bedste kvalitet til en knivskarp pris. Med Woodfront får du et køkken, der ikke kun ser godt ud, men som også er bygget til at holde i mange år fremover.

Er du klar til at bestille?

Ved du allerede, hvad du ønsker dig, og har du oversigtslisten fra IKEA?
Så kan du indhente et tilbud her.